Steen Leithoff.

Lidt om Steen Leithoff, født Jørgensen.

Jeg brænder for at formidle viden om tunge og svære ting på en let og underholdende måde.

Jeg er født den 19. maj i 1960 og er således blevet 63 år. (2023).

Født og opvokset i Frederikssund, hvor jeg også har skole det meste af min skolegang. Dels på Falkenborgskolen og dels på Amtsgymnasiet, hvor jeg tog en række HF-fag.

Jeg blev vegetar i 1979, og i 2019 valgte jeg så at blive veganer.

Hvad hverdagen også indeholder.

Til daglig er jeg kirketjener i Bellahøj Kirke, som ligger i Brønshøj lidt uden for Københavns centrum. Tidligere var jeg tilknyttet Ansgar Kirken på Nørrebro.

Passion for det “alternative”.

Inden jeg nåede dertil, har min vej også ført mig gennem en beskæftigelse, som PR/Marketing medarbejder i det alternative tidsskrift Nyt Aspekt.
I den i periode, 1992 til 2001 var jeg også en del af formandskabet i Healer-RingenMange husker mig også fra talrige udsendelser i Radio Lotus.

I min fritid har jeg således været aktiv foredragsholder med hovedvægt på  holistisk livsforståelse gennem de sidste 25 år.

I 1986 gennemgik jeg et udviklingsforløb hos Gjertrud Berlon med fokus på stabilisering af mine psykiske sanser.

Jeg har fulgt kurserne på Kosmos center gennem flere år og har gennemgået deres læreruddannelse indenfor åndsvidenskab og psykisk forståelse. I den samme periode tog jeg en uddannelse, som Genkaldelsesterapeut på Regres Instituttet ved Steen Krarup.

I perioden 1997-99 tog jeg en uddannelse, som Kreativ Psykoterapeut på Allerød Psykoterapeutiske seminarium ved Henrik Dilling. Jeg har således beskæftiget mig med healing, massage og terapi igennem mange år.

Senere hen blev jeg ansat i Din Sundhed, et firma, som arbejder med essentielle fedtsyre og antioxidanter, hvor jeg var i ca. 8 år.
Her fik jeg via selvstudier på nettet opbygget en omfattende viden om netop fedtsyrer og antioxidanter, der senere hen skulle give mig adgang til Nordic Power Beauty, hvor jeg var koblet, som konsulent nogle måneder.

Når jeg kobler af bliver dele af min fritid ofte brugt på Martinus Center i Klint, hvor jeg passer opvaskerfunktionen.

Desuden har jeg brugt en del tid på at beskæftige mig med cannabis universet og har været en del af  Foreningen for Legalisering af Cannabis´ bestyrelse. I nyere tid har jeg også arbejdet en del med Veganerpartiet. Men er efterfølgende blevet en del af Alternativet.