Henvisninger til steder, hvor du kan oprette diverse beslutninger.  

Opret et Behandlingstestamente her.

Via et behandlingstestamente har du mulighed for at få fravalgt livsforlængende behandling. Fx genoplivningsforsøg i forbindelse med.
Det gælder i disse tre situationer her:

Hvis du ligger for døden, og behandlingen kun vil forlænge dit liv, men ikke vil betyde, at du får det bedre eller får lindret dine smerter.

Hvis du er så svækket af sygdom, ulykke eller alder, at du aldrig igen kommer til at kunne tage vare på dig selv fysisk og mentalt.

Hvis behandlingen kan betyde, at du overlever, men lægen vurderer, at de fysiske konsekvenser af sygdommen eller af selve behandlingen vil være meget alvorlige og lidelsesfulde.

Donerregistret. 

Her kan du angive, hvis du ikke ønsker at være organdoner. 

Min sidste vilje.

Min sidste vilje er et rimeligt kendt koncept af de fleste efterhånden.  Typisk et fysisk A4 hæfte, som kan skaffes via den lokale bedemand.  Nu om dage finde min sidste vilje også som download mange steder.  I nyere tid har brancheforeningen for Danske Bedemænd fået lavet en yderst fiks online løsning.  Dette via et NemID login koncept. Du kan udfylde det her.

Vedrørende økonomi.

Testaviva er et godt sted at starte.  Det er en platform, som er lavet i samarbejde med en række banker.
På denne platform har du mulighed for at oprette en række juridiske dokumenter.  Det kunne fx være en “fremtidsfuldmagt” eller et “testamente”.

Det gode testamente.
Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 44 af landets velgørende organisationer, som er gået sammen for at være bedre til at hjælpe og støtte dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed.